HSP coaching

Corona maatregelen

De coachsessies kunnen op 2 manieren gebeuren:

- face-to-face: dan gelden alle coronamaatregelen en -richtlijnen. Wanneer je een afspraak binnen 24 uur vantevoren  moet afzeggen omdat je ziekteverschijnselen hebt, reken ik geen kosten. Ik zorg ervoor dat de ruimte waar de sessie plaatsvindt, goed gereinigd is, en dat we 1,5 m afstand kunnen houden.

- online: we kunnen via videobellen of Zoom of Skype de sessie doen, dan bel je gewoon vanuit je eigen plek in.

- buiten in een natuurgebied dat gemakkelijk bereikbaar is voor ons allebei. Dan geldt uiteraard nog steeds de 1,5 m afstand, geen handen schudden, enzovoort. Ook dan geldt dat het annuleren of verzetten van de afspraak op korte termijn kan wanneer je ziekteverschijnselen hebt.

 

Herken je dit?

  • regelmatig vermoeid door alles wat er binnen komt gedurende de dag,
  • niet in slaap kunnen komen vanwege al die gedachten in je hoofd die maar niet stoppen,
  • weg blijven bij dingen die je wel leuk vindt omdat het teveel voor je is,
  • of andere vergelijkbare klachten.

Wil je hier echt iets aan doen? Niet maar voor eventjes, maar permanent. Doordat je een nieuwe manier van denken en werken ontwikkelt, die je steeds weer kunt toepassen.

Iemand die er helemaal voor jou is 

Een persoonlijke benadering, helemaal toegespitst op jou en op wat jij nodig hebt, dat is wat de persoonlijke begeleiding is. Wil je dat graag? Bel me dan voor een afspraak voor een vrijblijvend en gratis gesprek. In individuele sessies met mij kun je deze veranderingen waarmaken. Lees meer ...

Een keertje kennis maken

Als je een keertje vrijblijvend kennis wilt maken, kan dat ook. Stuur me je telefoonnummer en ik bel je terug voor een gratis adviesgesprek van 15 minuten, of een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek (f2f) van een half uur.